Χαλκιδική: Νέα επιχείρηση έξωσης του 82χρονου αναπήρου, με αστυνομική έφοδο- «Δεν τηρούν τις δικαστικές αποφάσεις»

Με έξωση απειλείται και πάλι ο 82χρονος Θεόφιλος Τζοχουνίδης ο οποίος όπως καταγγέλλει πριν εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα, δυο δικαστικοί επιμελητές και αστυνομικοί του ΑΤ Μουδανιών τον έβγαλαν και σήμερα από το σπίτι του Ν. Φλογητά στη Χαλκιδική.

Δείτε:

Χαλκιδική – Έξωση: Ντροπιαστικό βίντεο – Αστυνομικοί έβγαλαν στον δρόμο 82χρονο με αναπηρία…

Εικόνες ντροπής: Ο 81χρονος ανάπηρος που του πήραν το σπίτι μένει στη βεράντα…

Χαλκιδική – Έξωση: Εικόνες ντροπής – Αστυνομικοί πέταξαν έξω 81χρονο με αναπηρία

Όπως καταγγέλλει η κόρη του 82χρονου, ο πατέρας της ήταν 12 ημέρες στο νοσοκομείο ενώ χρειάζεται να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρσητρεις φορές την εβδομάδα. Ο κ. Τζοχουνίδης τονίζει στο xalkidikipolitiki.com ότι ενώ το δικαστήριο στην απόφαση για αναβολή της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, τον περασμένο Φεβρουάριο, αναφέρει ότι ο 82χρονος μπορεί να μείνει στο σπίτι, σήμερα τον ανάγκασαν να βγει βάζοντας και λουκέτο στην πόρτα. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί την Πέμπτη στο ειρηνοδικείο.

«Ποιος κάνει κουμάντο στο ελληνικό κράτος; Οι δικαστικές αποφάσεις δεν ισχύουν;» αναρωτιέται ο ίδιος, με την κόρη του να κάνει λόγο για ξεκάθαρη παρανομία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζοχουνίδης έμενε στη διπλοκατοικία από 29 χρονών και το σπίτι του αποτελεί πρώτη κατοικία. Αυτό βγήκε σε πλειστηριασμό στις 14 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους καθώς ο 82χρονος είχε μπει εγγυητής σε επισκευαστικό δάνειο που είχε πάρει ο γιος του, προκειμένου ο ίδιος να διαμείνει στον επάνω όροφο του σπιτιού.

«Ο αδερφός μου πήρε δάνειο 85.000 ευρώ, έχει πληρωθεί περίπου 80.000 και με τόκους είχε πάει 57.000 ευρώ. Πλήρωνε για κάποια χρόνια και μετά άρχισαν τα προβλήματα οπότε δεν μπορούσε να ανταποκρίνεται στις δόσεις. Είχε μείνει το ποσό των 57.000 με τους τόκους και από τα 57.000 με πανωτόκια είχε πάει 150.000 ευρώ. Πήγαμε να κάνουμε διακανονισμό πριν τον Δεκέμβριο. Είχαμε πει για ένα ποσό των 6.000 ευρώ που μπορούσαμε να δώσουμε και τα οποία δεν τα δέχτηκαν», δήλωνε στο παρελθόν η κόρη του Θεόφιλου Τζοχουνίδη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί